MISJA JONKER

De man achter de schermen.

Ervaring. Dat merk je.

Het is ruim 25 jaar geleden dat ik in de televisiewereld terecht kwam. Ik werkte o.a. mee aan het muziekprogramma 2MeterSessies, een kwalitatief hoogstaand programma met alle aandacht voor sfeer en inhoud. Muziek is natuurlijk bij uitstek een medium met een hoge gevoelswaarde. Als je dit vervolgens zorgvuldig in beeld brengt krijg je prachtige televisie.

Als ik iets film dan ga ik voor de mooie plaatjes: belichting, kader, sfeer, snelheid. Muziek maak ik vanuit gevoel: geluk, melancholie maar ook puur enthousiasme. Als ik iets ontwerp ga ik voor harmonie, eenvoud en stijl.

Producties die ik van het begin tot het einde inhoudelijk en technisch vorm kan geven hebben mijn voorkeur. Alleen dan weet ik dat ik er alles aan gedaan heb om weer een mooi, creatief en integer product af te leveren.

Ik ben gespecialiseerd in videoproducties, livestreams en vormgeving. De kracht van Misja.nl zit hem in het combineren van disciplines:

• Livestream: Multicam registraties, strak geregisseerd, live on air

• Motion Graphics: Vormgeving & Video

• Videoproductie: Script, Camera, Licht, Geluid & Montage

• Soundscapes: Muziek, Sound Effects & Beeld

Misja.nl vertaalt het idee naar een eindproduct. Via het inhoudelijke en technische traject naar een een modern, boeiend en inspirerend product voor TV of internet.

Met deze mensen werk ik graag samen

Paul Klomp

"Een producent waar ik veel mee werk. Hij levert kwaliteit, is integer en weet de kosten te beheren”

Maarten Smeenk

"Een enthousiaste creatieve duizendpoot die altijd voor het maximale resultaat gaat.”

rawpower collective

Misja.nl is trots participant van het rawpower collective: www.rawpower.nl